Over ons

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en ontwerpen een uniek design. Uw wensen combineren met onze visie. Een keuken met efficiƫnte details voor comfort en dagelijks gebruik. Het hanteren van pure materialen met hoogwaardige/hoge kwaliteit zorgen voor duurzaamheid; dus: verantwoord en mooi!

Rick Blaauboer

Ik vind het leuk om in gesprek te gaan met de klant, te luisteren naar hun wensen en daarmee een exclusief ontwerp te maken. Blaauboer Keukens en Interieur is een team met een missie: unieke projecten worden gerealiseerd.

Rick
Storm

Naast het maken van de projecten ben ik ook bezig met het uittekenen van de ontwerpen. Bij ons wordt er niet in hokjes gedacht, alles is mogelijk.

Storm
Vincent

Naast het plaatsen, rond ik de projecten af. Ik vind het leuk om mensen blij te maken met de mooie dingen die we maken. De aandacht voor de klant, het in details uitwerken en het team maakt Blaauboer Keukens en Interieur uniek.

Vincent
Sieger

Geen een dag is hetzelfde. Iedere dag is er weer een nieuwe uitdaging die wij aan gaan. Ik vind dat erg leuk en afwisselend in mijn werk.

Sieger
Mats

Ik geniet ervan om met mijn handen mooie projecten te maken. Een lege ruimte omtoveren door een mooie keuken te plaatsen. Wij zijn een jong en gemotiveerd team met veel gezelligheid.

Mats
Anouk

Naast ontwerpen van keukens zorg ik ervoor dat het gehele interieur een mooi totaalplaatje wordt.

Anouk