Keuken met Scandinavische invloeden

Deze natuurlijke keuken is onderdeel van een prachtig luxe interieur. In de keuken vind je verfijnde rondingen en organische vormen. Hierdoor wordt het gevoel van een Scandinavisch interieur versterkt. In het ontwerp is een prachtige combinatie van natuurlijke en hoogwaardige materialen te vinden, zoals Amerikaans notenhout en Taj Mahal kwartsiet. Door gebruik te maken van de juiste materialen creëer je een prachtig contrast en tegelijkertijd maakt dit de keuken interessant, warm en sfeervol.

Wat extra rust geeft in deze keuken is dat de apparatuur uit het zicht is verwerkt. De apparatuur van Miele is mooi verwerkt in de roomdivider en door dit op een subtiele manier te verwerken, blijft de rust en eenheid in de keuken behouden. Hierdoor verdwijnt ook het klassieke keuken gevoelen en wordt de keuken echt onderdeel van het interieur. De keuken zit in het hart van de woning en daarom is dit juist extra mooi. Boven de apparatuur is de mogelijkheid om bijvoorbeeld je warmen pannen tijdelijk neer te zetten. Stel je voor je haalt een warme kookplaat met net versgebakken koekjes uit de oven dan kan je deze boven op de ovens neerzetten, zodat je daarna makkelijk de oven weer kan sluiten. De roomdivider heeft nog een andere mooie functie, deze dient namelijk ook als tv-kast. Aan de andere kant is op een mooie en subtiele manier de tv verwerkt. Hierdoor valt deze niet meteen op vanuit de keuken.

Deze exclusieve details en elementen leggen op een zachte manier de nadruk op de verfijnde keuken. Hierdoor komt deze luxe woonkeuken dan ook echt tot leven.